Kmetija Bučar prideluje 16 različnih kultur
Na naši kmetiji pridelamo večino zelenjave sami in se tudi sami prehranjujemo sezonsko. V zimskem času kisla repa, zelje, v rastlinjakih pa imamo motovilec, špinačo, zimsko solato. Iz teh sestavin je mogoče pripraviti odlične in zdrave jedi.
Zelenjava se prideluje v integrirani pridelavi, kar pomeni, da je hrana pridelana varno in odgovorno, ob spoštovanju zdravja, varnosti in dobrega počutja delavcev, okolja in živali.
S takim načinom pridelave kupcem zagotavljamo varno in kakovostno hrano, ki je danes bistvenega pomena.
Oglejte si katero zelenjavo in sadje ponujamo.
SOLATNICE: solata, radič, endivija,štrucar,motovilec
GOMOLJNICE: rdeče korenje, rumeno korenje, črna redkev, koleraba, repa, zelena, rdeča redkvica, krompir, mladi krompir, rdeča pesa
KISANA ZELENJAVA: kisla repa, kislo zelje
PLODOVKE: paprika, paradižnik, bučke, kumare, češnjev paradižnik, stročji fižol, fižol v zrnju, melone, lubenice
KRIŽNICE: zelje, kitajsko zelje
ČEBULNICE: čebula, česen, mlada čebula
Jabolka, hruške, jagode, slive, grozdje.