kmetija Bučar

Vas zanima kaj se v tem času dogaja na naši kmetiji?

Pridelava zelenjave v naših rastlinjakih

V naših rastlinjakih pridelujemo zelenjavo na integriran način. Za vas bomo sproti objavljali aktualno dogajanje na naši kmetiji, da pridobite vpogled v naš vsakdanjik.

Predelava zelenjave in sadja

V vrhuncu sezone pridelamo velike količine zelenjave in sadja. Za naše kupce poskrbimo in nekaj te pridelane zelenjave in sadja tudi predelamo v zdrave, okusne in domače vložnine, omake in sokove.

Predelava mesa

Na naši kmetiji imamo tudi kokoši nesnice ter krškopoljce. Naše živali hranimo z doma pridelano zelenjavo (tisto, ki ni primerna za prodajo - odrgnine itd). Naše živali se prosto pasejo in uživajo hrano najvišje kakovosti, kar se potem pozna tudi v izvrstnosti suhih mesnin, ki jih ponujamo kupcem.

Prvovrstna kakovost

Junij je zelo aktiven mesec na kmetiji. Obiramo jagode, kumarice, bučke, pobiramo solato, skrbimo za paprike in paradižnike, ki bodo kmalu na voljo. Čaka nas delo z lubenicami ter ostalimi sadikami. Dela v naših rastlinjakih je zares veliko. V naši trgovini ob rastlinjakih lahko dnevno nakupite svežo zelenjavo pa tudi vložnine. Vljudno vabljeni.

DSC_0591
DSC_0578
DSC_0535
DSC_0552